Εγγραφές σε δημοτικούς παιδικούς σταθμούς του Μεσολογγίου

Από το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου γίνεται γνωστό ότι: Σύμφωνα με το ΦΕΚ 1586/8-5-2018 τ. Β’ που αφορά τον ορισμό των Δήμων εφαρμογής δίχρονης προσχολικής εκπαίδευσης για το έτος 2018-2019, ο Δήμος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου δεν συμπεριλαμβάνεται στο πρόγραμμα αυτό.

Επομένως για το επόμενο σχολικό έτος 2018-2019 τα προνήπια μπορούν να εγγραφούν στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου μας καθώς παρέχουν προσχολική αγωγή, εκπαίδευση και φροντίδα σύμφωνα με τις σύγχρονες αρχές παιδαγωγικής έχοντας κατάλληλο εξειδικευμένο προσωπικό.

Οι εγγραφές των νηπίων στους βρεφικούς και παιδικούς σταθμούς του Δήμου, θα πραγματοποιηθούν από 14-5-2018 (ημέρα Δευτέρα) μέχρι και 8-6-2018 (ημέρα Παρασκευή).

Τις αιτήσεις και τα δικαιολογητικά θα προμηθεύονται οι γονείς από τον πλησιέστερο σε αυτούς παιδικό σταθμό καθώς και στα γραφεία του ΝΠΔΔ στην οδό Ραζη-Κότσικα 12 1ος όροφος στο Μεσολόγγι.

Alexandra Vlachou

Web Designer & Social Media Marketing Manager of Stamna.gr Η Αλεξάνδρα Βλάχου είναι web designer και internet marketeer τα τελευταία 7 χρόνια, ενώ εργάζεται ως social media specialist από το 2010. Αρθρογραφεί σε websites και περιοδικά. Είναι οπαδός του online volunteering και έχει σκηνοθετήσει δύο θεατρικές παραστάσεις. Πιστεύει ότι το Internet πρέπει να είναι πάντα και μόνο στην υπηρεσία του ανθρώπου. "Σκοπός είναι η ελευθερία του λόγου και της έκφρασης.Πάντα με αξιοπρέπεια και εντιμότητα."

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *