2024-04-17

Stamna.gr

Το μπαλκόνι της Αιτωλοακαρνανίας

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ 10/6/2020

1 min read

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΟΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ Ι.Π. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΤΑΜΝΑΣ

Πληροφορίες  κ. Μπούρος Δημήτριος

Τηλ. κιν. 6972297390

Email: koinothta.stamnas@gmail.com                                              

                                                                                           ΣΤΑΜΝΑ  6/6/2020

                                                Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Προς τους κ.κ

Χρήστο Γαντζούδη, Παναγιώτη Κουσαρίδα, Χρήστο Καπελλάρη και Γεώργιο Τσίρκα.

Ο Πρόεδρος  του Κοινοτικού Συμβουλίου Σταμνάς του Δήμου Μεσολογγίου σας καλεί στο κοινοτικό συμβούλιο στις 10/6/2020 ημέρα Τετάρτη και ώρα 21 οο με θέματα.

 1. Απολογισμός δράσης – ενημέρωση, για την Παιδική Χαρά,  βελτίωση δρόμων με μπουλντόζα που μας παραχώρησε η περιφέρεια με την βοήθεια του κ. Μαυρομμάτη,  ασφαλτόστρωση τμήματος του οδοστρώματος του κεντρικού δρόμου από  το αλτανάκι μέχρι την ιδιοκτησία Ευροσύνης Τσιμπουράκη καθώς και αποκατάσταση μαντρότοιχου στην ιδιοκτησία Βασίλη Μακρή, καθαριότητα σε διάφορα  σημεία της κοινότητας με μηχάνημα του Δήμου Μεσολογγίου, καθαρισμός και διευθέτηση στο τερίζι  και άλλες δραστηριότητες που βρίσκονται σε εξέλιξη. Ενημέρωση από τον Πρόεδρο για τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν κατά την διάρκεια της πανδημίας και αντιμετώπιση αυτών.
 2. Προβλήματα στην οργάνωση  του γραφείου της κοινότητας  με εξοπλισμό ώστε να καταστεί λειτουργικό για τους πολίτες ( για να μην περιφέρεται ο πρόεδρος στα καφενεία  με τις σφραγίδες στο σακουλάκι,  προκειμένου να εξυπηρετήσει τους πολίτες), παρά τις υποσχέσεις του Δήμου ακόμη δεν έγινε τίποτα.
 3. Όσον αφορά τις επιστολές που είχαν αποσταλεί  σε όλες τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες (Πυροσβεστική, Πολιτική Προστασία Δήμος, προσωπική επαφή με την κ. Αντιπεριφερειάρχη ) και τις προφορικές επαφές που είχε ο πρόεδρος για το θέμα της πυρασφάλειας περιφερειακά   του χωρίου μας, δεν υπήρξε καμία ανταπόκριση για να δρομολογηθούν λύσεις, εκτός από την  μπουλντόζα που μας έστειλε η περιφέρεια, ανοίχτηκαν κάποιοι δρόμοι χωρίς να αντιμετωπισθεί το πρόβλημα στο σύνολό του .
 4. Τακτοποίηση κοινόχρηστων και καθαρισμός από  χόρτα  οικοπέδων που είναι επικίνδυνα για φωτιά την καλοκαιρινή περίοδο, περιοχής ευθύνης της κοινότητος .
 5. Διαμόρφωση πλατείας.
 6. Δημιουργία ομάδων πυρασφάλειας για την καλοκαιρινή  περίοδο από πολίτες της κοινότητας.
 7. Στο πρόβλημα αποκομιδής των άχρηστων αντικειμένων που πετιούνται στα ρέματα και σε διάφορα σημεία ανεξέλεγκτα, ακόμα δεν έχει βρεθεί λύση από οργανωτική αδυναμία των υπηρεσιών του Δήμου να τα απομακρύνει.
 8. Επισκευή και συντήρηση  του κτιρίου της κοινότητας ( περιμένουμε ακόμη την μηχανικό του Δήμου για την μελέτη του κτιρίου).
 9. Σε ότι αφορά την ύδρευση, παρά τις προσωπικές  επαφές και πιέσεις  που άσκησε ο πρόεδρος σε όλες τις υπηρεσίες της ΔΕΥΑΜ δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα , δηλώνουν αδυναμία να επισκευάσουν τις διαρροές του δικτύου, καθώς και το αποχετευτικό  στην Αγίου Νικολάου.
 10. Η βελτίωση της εικόνας στην παραλία του χωρίου μας πρέπει να επιχειρηθεί άμεσα καθαρισμός δενδροφυρεύσεις , επισκευές όπου χρειάζεται, ήδη ξεκίνησε σε διάφορα σημεία ο καθαρισμός, χρειάζεται να φυτευθούν αρκετά δένδρα .
 11. Απάντηση στο αίτημα για παραχώρηση της αποθήκης του συνεταιρισμού στην κοινότητα για δημιουργία αίθουσας για πολιτιστικές εκδηλώσεις.
 12. Συντήρηση στις δύο παραδοσιακές βρύσες του χωρίου μας. Στην τρανή βρύση απαιτείται καθαρισμός της πηγής και επανασύνδεση καθώς και συντήρηση του υπόλοιπου χώρου.

                                                                                Ο

                                                                       ΠΡΟΕΔΡΟΣ

                                           Τού Κοινοτικού Συμβουλίου Σταμνάς                                                     

                                               Δημήτριος Μπούρος  του Αλκιβιάδη                                                                                  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.