2024-05-30

Stamna.gr

Το μπαλκόνι της Αιτωλοακαρνανίας

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 28/7/2020

1 min read

ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ

ΠΕΡΙΦΈΡΕΙΑ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΟΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΉ ΕΝΌΤΗΤΑ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ Ι.Π. ΜΕΣΟΛΟΓΓΊΟΥ

ΤΟΠΙΚΉ ΚΟΙΝΌΤΗΤΑ ΣΤΑΜΝΑΣ

Πληροφορίες  κ. Μπούρος Δημήτριος

Τηλ. κιν. 6972297390

Email: koinothta.stamnas@gmail.com                                              

                                                                                           ΣΤΆΜΝΑ  25/7/2020

                                                Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Προς τους κ.κ

Χρήστο Γαντζούδη, Παναγιώτη Κουσαρίδα, Χρήστο Καπελλάρη και Γεώργιο Τσίρκα.

Ο Πρόεδρος  του Κοινοτικού Συμβουλίου Σταμνάς του Δήμου Μεσολογγίου σας καλεί στο κοινοτικό συμβούλιο στις 28/7/2020 ημέρα Τρίτη και ώρα 21, 30 με θέματα.

Απολογισμός δράσης – ενημέρωση, για την Παιδική Χαρά. Απολογισμός από την φωτιά που κατάστρεψε το σπίτι του Παυσανία Κατσώτα έφερε στην επιφάνεια τις αδυναμίες της πολιτείας να προστατεύσει τους πολίτες παρ’ όλες τις προειδοποιήσεις που έγιναν από τον Ιανουάριο του 2020.

Δημιουργήθηκαν τελικά  ομάδες πυρασφάλειας για την καλοκαιρινή  περίοδο από πολίτες της κοινότητας.

Τακτοποίηση κοινόχρηστων και καθαρισμός από  χόρτα  οικοπέδων που είναι επικίνδυνα για φωτιά την καλοκαιρινή περίοδο, περιοχής ευθύνης της κοινότητος, στα σημεία, από οικία Σουλιώτη έως Τάγκα

Διάνοιξη δρόμων με Γκρειντερ από Γεώτρηση Ξεσφίγγη , Μυρμηγκάρια, Βαρκά, από Γεροπάνου, δυό εκκλησιές, κακαβάδες, Βαλοστάνη.

Διευθέτηση χειμάρρων, από Ελληνικά έως Τουρκιάδες.

Συντήρηση δρόμων, Αμπέλια, έως κοκινόπουλο, Λιθαροβούνια

2 .Σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών. Επαναλειτουργία του συλλόγου, το συμβούλιο της Κοινότητας θα βοηθήσει  και θα οργανώσει  την λειτουργία του συλλόγου

3. Στο πρόβλημα αποκομιδής των άχρηστων αντικειμένων που πετιούνται στα ρέματα και σε διάφορα σημεία ανεξέλεγκτα. Τελικά η υπεύθυνη για την καθαριότητα αντιδήμαρχος μας υποσχέθηκε ότι ο Δήμος θα κάνει  αποκομιδή  από τους χώρους που θα υποδείξει το Συμβούλιο μια φορά το μήνα.

4. Προβλήματα στην οργάνωση  του γραφείου της κοινότητας  με εξοπλισμό ώστε να καταστεί λειτουργικό για τους πολίτες (για να μην περιφέρεται ο πρόεδρος στα καφενεία  με τις σφραγίδες στο σακουλάκι,  προκειμένου να εξυπηρετήσει τους πολίτες), παρά τις υποσχέσεις του Δήμου ακόμη δεν έγινε τίποτα.

    5     Όσον αφορά τις επιστολές που είχαν αποσταλεί  σε όλες τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες     (Πυροσβεστική, Πολιτική Προστασία Δήμος, προσωπική επαφή με την κ. Αντιπεριφερειάρχη ) και τις προφορικές επαφές που είχε ο πρόεδρος για το θέμα της πυρασφάλειας περιφερειακά   του χωρίου μας, δεν υπήρξε καμία ανταπόκριση για να δρομολογηθούν λύσεις.

    6.Επισκευή και συντήρηση  του κτιρίου της κοινότητας ( περιμένουμε ακόμη  μηχανικό του Δήμου για την μελέτη του κτιρίου).

7. Σε ότι αφορά την ύδρευση, παρά τις προσωπικές  επαφές και πιέσεις  που άσκησε ο πρόεδρος σε όλες τις υπηρεσίες της ΔΕΥΑΜ δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα , δηλώνουν αδυναμία να επισκευάσουν τις διαρροές του δικτύου, καθώς και το αποχετευτικό  στην Αγίου Νικολάου.

8. Συνεννόηση με κοινότητες Αγίου Ηλία και Χρυσοβεργίου για κατασκευή αθλητικών εγκαταστάσεων στο γήπεδο του χωριού μας.

9. Να γίνει αίτημα στην περιφέρεια για δημιουργία πεζογέφυρας σε σημείο στον αύλακα που διασχίζει τον οικισμό ώστε να εξυπηρετούν οι πολίτες

10.  Προετοιμασία και οργάνωση  θρησκευτικών εορτών για το καλοκαίρι.

                                                                                Ο

                                                                       ΠΡΟΕΔΡΟΣ

         Τού Κοινοτικού Συμβουλίου Σταμνάς                                                    

                                               Δημήτριος Μπούρος  του Αλκιβιάδη                                                                                  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.